Praktisk info 2024

Entré


Hela helgen 200 kr

Lördag 150 kr

Söndag 100 kr

Gratis för spelmän, under 16 år och på fredagen. Det går att betala på plats med kort, swish eller kontant för entré, camping, medlemskap i föreningen och kurser.

Boende


100 kr/natt

80 kr/natt ungdomar


Camping: Det finns en upprättad spelmanscamping för tält, husvagn/bil med färskvatten, toaletter och dusch. Det kan förekomma stoj och jam även nattetid så ta med öronproppar eller slå läger en bit bort.

Ungdomar 80 kr/natt, del av Degebergastämmans ungdomssatsning som genomförs med stöd från Hans Melins Minnesfond.

Stugby: Du kan hyra stuga/vandrahem på Degebergas Stugby. Detta är mycket populärt så det gäller att boka i tid. Länk till stugbyns hemsida

Mat


Fredag – 00.00

Lördag 09.00-00.00

Söndag 09.00-17.00

Café Drömmen har öppet och serverar fika och mat under hela helgen. Veganska och glutenfria alternativ finns. Det är varmt välkommet att jamma inne på caféet under deras öppetider.

Parkering


Gratis

Varmt välkommen att parkera ditt fordon på grusplanen mittemot stämmoområdet på andra sidan vägen. Det går inte att missa!

Tillgänglighet


Begränsad

Ring +46760262003 för att bli insläpt på Handikapparkeringen.

Det finns handikaptoa både i hembyggdsparken och på campingen. Handikaparkering finns tillgänlig inne på stämmoområdet, kontakta nummer ovan för att bli insläpppt via grinden på hörnet av hembyggdspraken. På området råder gräs och grusunderlag, samt även en backe ner till dansbanan och kvarnen. Till caféet är det trappor upp för att komma in och ut ur byggnaden.

Hundar


Varmt välkomna men behöver hållas kopplade och under uppsikt. Inne på caféet gäller deras regler för hundar.

Degebergastamman.se